Известие

Collapse
No announcement yet.

Питанки относно 2.0ТС моторите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Доко, много склекавена?!
    Да бе, то и за това джамбаза намали доста от цената, та чудя се аз що лесно го начупих , минавали разни да я гледат и викали "Мани я , тая много т'варена". Пък то се оказа спортно окачване bilstein и некво гадно четирибутално брембо с едни гадни големи дискове отпред...даже като я запали не се чу вариатора. Та както каза Ненко - 'Некой се е заиграл тука" Важното е, че салончето е като ново...
    Last edited by Доко; d.m.y г., 22:10.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Да бе, то и за това джамбаза намали доста от ценатал, чудя се аз що лесно го начупих , минавали разни да я гледат и викали "Мани я , тая много тварена". Пък то се оказа спортно окачване bilstein и некво гадно четирибутално брембо с едни гадни големи дискове отпред... та както каза Ненко - 'Некой се е заиграл тука" Важното е, че салончето е като ново...
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
        Сигурно и двигателя някъв гаден 3 литров шестак
        Чист Туйн Спарк, оригинал даже и 2.0

Comment

Моя грешка не прочетох за вариатора
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
            а защо не 2.4 - 175 коня
            А защо не 2.0 - 155 коня
            Оппаа доста назад съм в темата .... сори...
            П.П. Аз сменях дебитомер преди три години - 136лв.
            За разликите в поддръжката немога да кажа , защото за тези години съм сменял биалетки, акумулатор и освен консумативите едва ли съм дал повече от 400-500лв. успех
            Last edited by qpwo; d.m.y г., 22:33.
            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Току-що проверих и излезнаха към десетина обяви за '166' 2.0Т/2.5/3.0 - не можеш ли да си харесаш нито една?
              Харесах няколко коли, но всички са продадени.Вчера ходих до Пловдив и там има една доста запазена 2.5 автоматик за 4500лв.Не искам по-долям двигател от 2.0.Може и турбо да е, но да не е 2.5 и 3.0.На Горрубляне има 2 и и двете са гробници.Запалих я и работеше перфектно докато не и дадох газ.Почна да пука, да гърми, смърди на бензин и работоше на 200-300 оборота, централното не работеше, кожата по вратите нацепена, задна дясна врата беше разбивана.Произведена 2000г, а 2002 е била на 82000км по книжката.Сега не ми се мисли на колко е.В момента май са останали само боклуци на пазара(за нов внос говоря).Ще ходя и до Дупника когато имам време.Гледам е с 6 скорости и да е Евро3.

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:45 ----------

Взимай жената или приятелката да я огледа, поне ще е лъскава и със запазен салон... Другото е на късмет.

Виж мойта жена каква ми избра лятото, пълна пушка е, че и евтино,
              С жена да избирам кола е по-лошо от "шопинг" с 5 момичета.Няма такова мрънкане. Иначе колата изглежда добра.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Моето мнение е - с жена не избирай кола.

Отделно от темата - видях на Доко колата на снимката му и много ми хареса.
                Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:33.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                  С жена да избирам кола е по-лошо от "шопинг" с 5 момичета.Няма такова мрънкане. Иначе колата изглежда добра.
                  Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Моето мнение е с жена не избирай кола.

Отделно от темата - видях на Доко колата на снимката му и много ми хареса.
                  Мерси, и на мен също.
                  А нали не ме вземате на сериозно за съвета, жената се взима за кадем и колкото повече мрънка, толкова повече ще те съжали джамбазина...после лесно се начупва цената, па и ако е някоя убавка и им се усмихва 'найш как се правят на баровци, ич не им пука за некви хиляду лева.
                  Единствения извод до който съм стигнал при покупката на "изгодна" кола втора употреба е, че си е 50+++% късмет.
                  Boby късмет при търсенето на автомобил.
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 23:54.

Comment

Колега, ето за тази обява

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...814&f1=details

била много запазена, наш колега (не защото си търси кола, ами познава хората от къщата) я е гледал. Не правя реклама, просто се сетих, че ми я показваше. Може да и хвърлиш едно око.
                    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V '94

Comment

Първоначално публикувано от BiTurbo Покажи съобщение

била много запазена, наш колега (не защото си търси кола, ами познава хората от къщата) я е гледал. Не правя реклама, просто се сетих, че ми я показваше. Може да и хвърлиш едно око.
                      Извинявам се, ама в тази автокъща са яко селски тарикати. Уж продават коли, но не можело да се пробват преди да се платят, така поне ми беше казано лятото като ги попитах за една Ланча Либра с подвеждаща обява като тази. Отсвирих ги много бързо само като отворих вратата на колата, беше пълен шит, е_баси търговците морни, росни.
                      Луди гъз-ари в криза, хаха...
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 00:36.

Comment

Братле, аз съм с такъв двигател (155 к.с) вече 2,5 години. Подбери си внимателно въпроси и нека си поговорим на лични. С каквото мога ше ти помогна в избора.
                        "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
                        sigpic

Comment

Извинявам се, ама в тази автокъща са яко селски тарикати. Уж продават коли, но не можело да се пробват преди да се платят, така поне ми беше казано лятото като ги попитах за една Ланча Либра с подвеждаща обява като тази. Отсвирих ги много бързо само като отворих вратата на колата, беше пълен шит, е_баси търговците морни, росни.
                          Луди гъз-ари в криза, хаха...
                          Напълно възможно е. Моя човек е приятел с тях и му дават да ги кара. Към други хора не знам какво отношение имат.
                          Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V '94

Comment

Първоначално публикувано от BiTurbo Покажи съобщение

Може.На пръв поглед от снимките има нещо криво при капака и левия калник.
                            Аз по-скоро си мисля за тази http://www.cars.bg/u459214
                            Opel Astra J
                            ex:
                            Alfa Romeo 164 2.5TD
                            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Tака от снимките и двете са прилични. Докато не се види намясто няма как да се прецени.Доколкото видях ако не съм объркал на първата са написали 166к.с. мисля си че няма такова производство но може и да бъркам. На втората изобщо няма к.с а по капака няма как да разбереш. Всичко е въпрос на избор и решение на този който купува.
                              sigpic
                              Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
                              АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
                              АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Възникна нов въпрос. TCS систмата какво точно прави?Само система против боксуване ли е или служи и като ASR? Не видях на нито една от преди фейслифта да има ASR, както и на нито една след фейслифта да има TCS.
                                Opel Astra J
                                ex:
                                Alfa Romeo 164 2.5TD
                                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
                                X