If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да бе, то и за това джамбаза намали доста от цената, та чудя се аз що лесно го начупих , минавали разни да я гледат и викали "Мани я , тая много т'варена". Пък то се оказа спортно окачване bilstein и некво гадно четирибутално брембо с едни гадни големи дискове отпред...даже като я запали не се чу вариатора. Та както каза Ненко - 'Некой се е заиграл тука" Важното е, че салончето е като ново...
Да бе, то и за това джамбаза намали доста от ценатал, чудя се аз що лесно го начупих , минавали разни да я гледат и викали "Мани я , тая много тварена". Пък то се оказа спортно окачване bilstein и некво гадно четирибутално брембо с едни гадни големи дискове отпред... та както каза Ненко - 'Некой се е заиграл тука" Важното е, че салончето е като ново...
А защо не 2.0 - 155 коня
Оппаа доста назад съм в темата .... сори...
П.П. Аз сменях дебитомер преди три години - 136лв.
За разликите в поддръжката немога да кажа , защото за тези години съм сменял биалетки, акумулатор и освен консумативите едва ли съм дал повече от 400-500лв. успех
Току-що проверих и излезнаха към десетина обяви за '166' 2.0Т/2.5/3.0 - не можеш ли да си харесаш нито една?
Харесах няколко коли, но всички са продадени.Вчера ходих до Пловдив и там има една доста запазена 2.5 автоматик за 4500лв.Не искам по-долям двигател от 2.0.Може и турбо да е, но да не е 2.5 и 3.0.На Горрубляне има 2 и и двете са гробници.Запалих я и работеше перфектно докато не и дадох газ.Почна да пука, да гърми, смърди на бензин и работоше на 200-300 оборота, централното не работеше, кожата по вратите нацепена, задна дясна врата беше разбивана.Произведена 2000г, а 2002 е била на 82000км по книжката.Сега не ми се мисли на колко е.В момента май са останали само боклуци на пазара(за нов внос говоря).Ще ходя и до Дупника когато имам време.Гледам е с 6 скорости и да е Евро3.
---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:45 ----------
Отделно от темата - видях на Доко колата на снимката му и много ми хареса.
Мерси, и на мен също.
А нали не ме вземате на сериозно за съвета, жената се взима за кадем и колкото повече мрънка, толкова повече ще те съжали джамбазина...после лесно се начупва цената, па и ако е някоя убавка и им се усмихва 'найш как се правят на баровци, ич не им пука за некви хиляду лева.
Единствения извод до който съм стигнал при покупката на "изгодна" кола втора употреба е, че си е 50+++% късмет.
Boby късмет при търсенето на автомобил.
била много запазена, наш колега (не защото си търси кола, ами познава хората от къщата) я е гледал. Не правя реклама, просто се сетих, че ми я показваше. Може да и хвърлиш едно око.
била много запазена, наш колега (не защото си търси кола, ами познава хората от къщата) я е гледал. Не правя реклама, просто се сетих, че ми я показваше. Може да и хвърлиш едно око.
Извинявам се, ама в тази автокъща са яко селски тарикати. Уж продават коли, но не можело да се пробват преди да се платят, така поне ми беше казано лятото като ги попитах за една Ланча Либра с подвеждаща обява като тази. Отсвирих ги много бързо само като отворих вратата на колата, беше пълен шит, е_баси търговците морни, росни.
Луди гъз-ари в криза, хаха...
Братле, аз съм с такъв двигател (155 к.с) вече 2,5 години. Подбери си внимателно въпроси и нека си поговорим на лични. С каквото мога ше ти помогна в избора.
"Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
sigpic
Извинявам се, ама в тази автокъща са яко селски тарикати. Уж продават коли, но не можело да се пробват преди да се платят, така поне ми беше казано лятото като ги попитах за една Ланча Либра с подвеждаща обява като тази. Отсвирих ги много бързо само като отворих вратата на колата, беше пълен шит, е_баси търговците морни, росни.
Луди гъз-ари в криза, хаха...
Напълно възможно е. Моя човек е приятел с тях и му дават да ги кара. Към други хора не знам какво отношение имат.
Може.На пръв поглед от снимките има нещо криво при капака и левия калник.
Аз по-скоро си мисля за тази http://www.cars.bg/u459214
Tака от снимките и двете са прилични. Докато не се види намясто няма как да се прецени.Доколкото видях ако не съм объркал на първата са написали 166к.с. мисля си че няма такова производство но може и да бъркам. На втората изобщо няма к.с а по капака няма как да разбереш. Всичко е въпрос на избор и решение на този който купува.
sigpic Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г
Възникна нов въпрос. TCS систмата какво точно прави?Само система против боксуване ли е или служи и като ASR? Не видях на нито една от преди фейслифта да има ASR, както и на нито една след фейслифта да има TCS.
Comment